Sâmbătă, 3 iulie are loc ceremonia de decernare a titlurilor „Cetățean de Onoare al Municipiului Alba Iulia”!

Written by on 1 July 2021

albaalba

Sâmbătă, 3 iulie, începând cu ora 10:00 la Spațiul Muzeal Principia va avea loc ceremonia de decernare a titlurilor „Cetățean de Onoare al Municipiului Alba Iulia”.

În cadrul acestul eveniment se vor decerna distincțiile aprobate de Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia următoarelor persoane:
-domnului Simion Drăgoi, disident anticomunist și președinte de onoare al Asociației foștilor deținuți politici din România, filiala Alba Iulia, ca un gest de apreciere pentru demersurile făcute în lupta pentru libertate și respectarea drepturilor omului în perioada comunistă;
-domnului Mihai Babițchi, președinte al Federației Asociațiilor de Revoluționari din Orașele-Martir ale României, ca un gest de apreciere pentru curajul și demnitatea în inițierea și conducerea Revoluției din Decembrie 1989 din Alba Iulia;
-domnului Nicolae Claudiu Stanciu, sportiv cu renume internațional, pentru activitatea sportivă marcantă;
-domnului Ioan Bocșa, interpret de muzică populară, în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ puse în slujba folclorului românesc, recunoscut pe plan intern și internațional;
-domnului Nicolae Furdui-Iancu, interpret de muzică populară, în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ puse în slujba folclorului românesc, recunoscut pe plan intern și internațional.

The post Sâmbătă, 3 iulie are loc ceremonia de decernare a titlurilor „Cetățean de Onoare al Municipiului Alba Iulia”! appeared first on albapesurse.

Post-ul Sâmbătă, 3 iulie are loc ceremonia de decernare a titlurilor „Cetățean de Onoare al Municipiului Alba Iulia”! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist