Săliștea – O profesoară de la Școala Gimnazială, acuzată că a făcut sex cu un elev minor

Written by on 15 February 2019

Joi, 14 februarie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au decis reținerea unei profesoare de limba engleză de la Școala Gimnazială din comuna Săliştea , în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia. Motivul reținerii profesoarei ar fi comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor de 14 ani care este în clasa a VIII-a la care preda aceasta.

Se pare că niște reprezentanții ai școlii din Săliștea au sesizat poliția după ce ar fi aflat de la alți elevi că un elev ar fi deținut fotografii indecente cu profesoara de engleză. Din primele investigații reiese faptul că profesoara ar fi întreținut trei acte sexuale cu minorul, în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019.

Femeia a fost prezentată în cursul zilei Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar instanța a decis ca aceasta să fie cercetată în stare de libertate, sub control judiciar timp de 60 de zile, primind totuși interdicția de a merge la școală.

Post-ul Săliștea – O profesoară de la Școala Gimnazială, acuzată că a făcut sex cu un elev minor apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist