Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe

Written by on 14 July 2022

La data de 13 iulie 2022, polițiștii Postului de Poliție Bistra au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 47 de ani, din Bistra, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 8 iulie, în timp ce se afla într-un magazin din Bistra, ar fi provocat un scandal, ar fi răsturnat marfa de pe rafturi și ar fi agresat o femeie de 45 de ani, din Bistra.

În cursul zilei de azi, 14 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe appeared first on albapesurse.

La data de 13 iulie 2022, polițiștii Postului de Poliție Bistra au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 47 de ani, din Bistra, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea…
The post Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist