Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” își continua traseul în județul Alba

Written by on 16 June 2021

albaalba

Pentru iubitorii de carte și valori culturale, proiectul cultural cu caracter județean denumit 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba nu mai este o noutate. În fiecare lună, proiectul poposește în câte un UAT din județul Alba cu scopul de a sprijini bibliotecile din județ în diversificarea fondului de carte, dar și cu scopul de a îndruma metodologic bibliotecarii în desfășurarea unor activități de promovare a cărții, a scriitorilor și de implementare a unor activități cultural-educative, totul în beneficiul comunităților locale. Implementarea proiectului duce la creșterea și diversificarea fondului de carte deschizând astfel o importantă oportunitate pentru fiecare bibliotecă publică de a-și lărgi sfera de activități cultural-educative atât de necesare pentru promovarea cititului și a cărții.

Luna aceasta, cel de-al treilea raft din cadrul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba va poposi joi, 17 iunie 2021, de la ora 12:00, la Biblioteca Comunală din Săsciori, unde, cu respectarea normelor legale în vigoare privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, va avea loc prezentarea proiectului, semnarea unui parteneriat pe termen lung cu partenerii implicați și predarea fondului de carte în custodia bibliotecii gazdă. Parteneri în această activitate sunt: Primăria Comunei Săsciori și Biblioteca Comunală Săsciori. Inaugurarea Raftului Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga în Județul Alba la Săsciori va avea loc în prezența domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Gheorghe Nicoară viceprimar al comunei Săsciori și a domnului Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

The post Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” își continua traseul în județul Alba appeared first on albapesurse.

Post-ul Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” își continua traseul în județul Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist