Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba în comuna Livezile

Written by on 4 October 2021

albaalba

În organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în luna octombrie va avea loc o nouă activitate din cadrul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba. Proiectul poposește de această dată în comuna Livezile din județul Alba, cu scopul de a sprijini Biblioteca Comunală Livezile, în diversificarea fondului de carte ce urmează să fie pusă la dispoziția comunității locale și în dezvoltarea unor activități de animație culturală ce vor îmbogăți viața culturală a locuitorilor de aici.

Joi, 7 octombrie 2021, începând de la ora 12:00, proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba va ajunge la Biblioteca Comunală din comuna Livezile unde, cu respectarea normelor legale în vigoare privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, va avea loc prezentarea proiectului, semnarea unui parteneriat pe termen lung cu partenerii implicați și predarea fondului de carte în custodia bibliotecii gazdă. Tot cu acest prilej vor fi sărbătoriți 60 de ani de la înființarea bibliotecii locale, prilej cu care organizatorii vor acorda diplome de excelență celor trei bibliotecare ce au funcționat în această instituție: Silvia Maier, Maria Oniga și Maria Gligor. Parteneri în această activitate sunt: Primăria Comunei Livezile și Biblioteca Comunală Livezile. Inaugurarea Raftului Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga în Județul Alba la Livezile va avea loc în prezența domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Horațiu Han, primar al comunei Livezile și a domnului Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

The post Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba în comuna Livezile appeared first on albapesurse.

Post-ul Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba în comuna Livezile apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist