Radu Cristian, consilier local PSD: ”Sebeșul are nevoie de investiții în sistemul de alimentare cu apă!”

Written by on 9 August 2021

psdpsd

COMUNICAT DE PRESĂ

Solicit primarului Dorin Nistor și companiei APA CTTA Alba să verifice rețeaua de conducte vechi de alimentare cu apă și să facă investiții unde este cazul, astfel încât ceea ce se întâmplă frecvent pe strada Călărași să nu apară și în alte zone.

Plătim cea mai scumpă apă din regiunea noastră și avem cele mai proaste servicii. În acest sfârșit de săptămână, conducta de pe strada Călărași a cedat din nou, ceea ceea ce a făcut ca mai multe familii să nu aibă apă la robinete, deoarece aceasta s-a revărsat pe drumul public și a umplut rigolele… tot pe banii noștri.

Avariile de pe strada Călărași sunt mult prea frecvente! Este atât de greu să se înlocuiască o conductă sau problema este mult mai mare? Dacă nu se investește în sistemele de alimentare cu apă nu putem beneficia de servicii de calitate. Știu doar că prețul la apa potabilă și apa uzată crește în fiecare an, iar noi, ca pe vremea comunismului, trebuie să strângem apa în vană pentru a nu rămâne fără ea…. când ne este Sebeșul mai drag…

Radu Cristian, Consilier Local PSD

The post Radu Cristian, consilier local PSD: ”Sebeșul are nevoie de investiții în sistemul de alimentare cu apă!” appeared first on albapesurse.

Post-ul Radu Cristian, consilier local PSD: ”Sebeșul are nevoie de investiții în sistemul de alimentare cu apă!” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist