PSD Alba:”Cîțu a plătit primarii PNL cu banii României pentru votul de la congres și și-a bătut joc de milioane de oameni!”

Written by on 8 October 2021

albaalba

S-a spus de multe ori că Florin Cîțu și oamenii din Guvernul său au cel mai josnic și mizerabil caracter, dar așa ceva nu am crezut că vom vedea. Cîțu și echipa sa au plătit primarii PNL cu banii României pentru votul de la congres și și-au bătut joc de milioane de oameni, din întreaga țară, care locuiesc în comunități conduse de PSD. Acest guvern nenorocit a emis o hotărâre privind alocarea de bani din fondul de rezervă, iar unitățile administrativ-teritoriale conduse de social-democrați, din județul Alba și deopotrivă din întreaga țară, primesc sume derizorii.

Comunele, orașele și municipiile conduse de primari PNL sunt răsplătite pentru votul dat lui Cîțu (la congresul organizat cu 5.000 de oameni, fără respectarea măsurilor, cu sfidarea a milioane de români). Florin Cîțu împarte banii României ca și cum ar fi ai săi, fără să țină cont de necesități, de tipul unității administrativ teritoriale, de mărime, de numărul de locuitori, de costurile efective, de angajamentele în derulare etc

Cum vă explicați, oameni buni, că toate comunele din Alba ale PNL primesc 400.000 de lei, în vreme ce ale PSD primesc doar 50.000 de lei? Adică de 8 ori mai mult! (situații similare sunt în toate județele țării). Cum pot, acești guvernanți goi pe dinăuntru, să dea orașului Teiuș doar 100.000 de lei, o sumă mai mică și decât cea acordată comunelor PNL? (situații similare sunt în toate județele țării).

Unde sunt cei din PNL Alba care clamează corectitudinea? Cum poate suporta o asemenea mizerie Ion Dumitrel și Florin Roman, mari susținători ai lui Cîțu!?

Întrebăm întreaga echipă a lui Cîțu din Alba: nu vă este rușine să mai vorbiți despre dreptate, onestitate, decență, adevăr și echitate când vine vorba de Cîțu, ministrul Finanțelor – Vîlceanu și de întreaga echipă guvernamentală? Cum puteți să le mai spuneți oamenilor să voteze PNL?

Aceasta este România lucrului bine făcut, domnule Iohannis? Nu vă este totuși rușine de monstrul pe care l-ați creat?

Cel mai grav este că banii dați primarilor PNL sunt doar o recompensă, nu se duc pe proiecte importante și nu vor fi alocați pentru adevăratele necesități ale oamenilor!

Stimați liberali, care ați lucrat la această Hotărâre de Guvern, ați demonstrat că sunteți oameni fără nici un Dumnezeu! Voi mai puteți dormi noaptea? Banii României nu sunt ai voștri, măi, nerușinaților! Toți oamenii sunt plătitori de taxe și impozite, toți merită aceleași beneficii, iar România are nevoie de o dezvoltare unitară! Sunteți oameni fără suflet și nu înțeleg cum vă mai puteți privi în oglindă! Sau considerați această sfidare a milioane de români o mare victorie? Cum vă lasă inima să împărțiți România în două?

Dacă Cîțu și echipa sa ar fi fost interesată de adevăratele necesități ale oamenilor ar fi acordat mai mulți bani comunelor din Apuseni, afectate de inundații. Însă tot ce a contat a fost să își plătească funcția din bani publici. V-ați bătut joc de moți și ați demonstrat că sunteți interesați doar de voturile lor. Echipa PSD Alba a făcut nenumărate apeluri, la Guvern și Consiliul Județean Alba, să îi ajute pe oamenii afectați de revărsarea apelor, însă în zadar! Cîțu și oamenii lui fac din PNL o rușine a neamului românesc.

PSD va ataca în contencios administrativ această Hotărâre de Guvern! Locul acestui guvern este la lada de gunoi a istoriei!

Organizația județeană a PSD Alba

The post PSD Alba:”Cîțu a plătit primarii PNL cu banii României pentru votul de la congres și și-a bătut joc de milioane de oameni!” appeared first on albapesurse.

Post-ul PSD Alba:”Cîțu a plătit primarii PNL cu banii României pentru votul de la congres și și-a bătut joc de milioane de oameni!” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist