Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final

Written by on 10 February 2022

Primăria municipiului Alba Iulia vă invită vineri, 11 februarie 2022, ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, Bulevardul Republicii 26, la conferința de presă de încheiere a proiectului BI Smart Alba Iulia, COD SIPOCA 810/ COD MYSMIS 136237, finanțat prin programul de finanțare Programul Operațional Capacitate Administrativă.

În cadrul acestei conferințe va fi prezentată platforma de servicii a Direcției de Asistență Socială. În ceea ce privește simplificarea serviciilor oferite cetățenilor prin platformă, dacă până în prezent, acordarea beneficiilor/serviciilor sociale se baza pe furnizarea/prezentarea la ghișeu a unor documente justificative, de acum înainte orice persoană le va putea accesa fie prin link-urile de pe site-urile www.apulum.ro/www.online.directiadeasistentasocialaalbaiulia.ro, fie cu ajutorul asistentului virtual instalat pe cele 2 tablete amplasate în sediul DAS Alba Iulia.

Implementarea acestui nou sistem de funcționare scurtează timpii de completare a dosarului pentru beneficiar și pentru funcționarul de la ghișeu.

Mai mult decât atât, au fost dezvoltate integrări cu registrul agricol, și posibilitatea de import date de la alte instituții conexe, în cadrul fișei personale a fiecărui beneficiar.

The post Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final appeared first on albapesurse.

Primăria municipiului Alba Iulia vă invită vineri, 11 februarie 2022, ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, Bulevardul Republicii 26, la conferința de presă de încheiere a proiectului BI Smart Alba Iulia,…
The post Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final appeared first on albapesurse.

Post-ul Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist