HomeStiri AlbaProiect cultural demarat de Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Proiect cultural demarat de Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este pregătit să dea startul unui nou proiect – Teatru contemporan pentru săli de clasă. Este un proiect inedit, inițiat și câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național) de Asociația Română pentru promovarea Artelor Spectacolului, derulat în parteneriat cu teatrul nostru.

Spectacolul „Tati e trăsnit” are la bază un text contemporan, semnat de Paula Fünfeck, o artistă completă (este cântăreață, autor de piese de teatru, regizoare și compozitoare), tradus de Elise Wilk, dramaturg, jurnalist și traducător de teatru, și regizat de Claudia Machedon. Echipa acestui proiect este formată din Claudia Machedon – regizor artistic, actorii Teatrului de Păpuși „Prichindel”: Iulian Costea și Mădălin Costea, regizor tehnic – Elena Madaras, filmare – Călin Popa și Ioana Bogățan – manager.

Premiera spectacolului „Tati e trăsnit” va avea loc vineri, 6 mai 2022, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, orele 12:00.

The post Proiect cultural demarat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” appeared first on albapesurse.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este pregătit să dea startul unui nou proiect – Teatru contemporan pentru săli de clasă. Este un proiect inedit, inițiat și câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național) de Asociația Română…
The post Proiect cultural demarat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Proiect cultural demarat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img