Profesoara de la școala gimnazială din Săliștea, acuzată că ar fi făcut sex cu un elev de 14 ani, a fost trimisă în judecată

Written by on 23 April 2019

Luni, 22 aprilie, profesoara de la Școala Gimnazială din Săliștea care a fost acuzată că ar fi întreținut raporturi sexuale cu un elev de 14 ani din clasa la care preda limba engleză, a fost trimisă în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecători Alba pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Fapta a fost descoperită în luna februarie 2019 după ce reprezentanții școlii au sesizat Poliția, după ce ar fi aflat de la alți elevi că un elev ar fi deținut fotografii indecente cu profesoara în cauză.

Cu această ocazie, femeia în vârstă de 35 de ani a fost reținută și prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar s-a decis că poate fi cercetată în stare de libertate, sub control judiciar, dar cu interdicția de a mai merge la școală.

Post-ul Profesoara de la școala gimnazială din Săliștea, acuzată că ar fi făcut sex cu un elev de 14 ani, a fost trimisă în judecată apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist