AcasăStiri AlbaProcedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare, lansată pentru 6 circumscripţii din...

Procedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare, lansată pentru 6 circumscripţii din Alba

Date:

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba a lansat o nouă procedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare pentru 6 circumscripţii, neadjudecate după prima etapă (care s-a finalizat în 11 noiembrie 2021).

Astfel, pe site-ul DSVSA Alba au fost publicate toate informațiile referitoare la întreaga documentație care trebuie depusă, în această nouă etapă, după cum urmează:

– Procedura proprie de atribuire a contractelor de concesiune prevăzute la art. 15 alin. (2) din ordonanța guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor;

– anunțul de concesiune, model cadru de contract, caiet de sarcini;

– instrucțiunile pentru ofertanți;

– formulare, criterii de calificare dar și caietele de sarcini și anexele financiare – la fiecare dintre cele 6 de circumscripții vacante (Cergău, Cetatea de Baltă, Livezile, Poşaga, Rădeşti, Tiur). Acestea pot fi găsite accesând secțiunea ”Comunicare” și apoi subsecțiunile ”Anunţuri” și (Click AICI —> http://alba.dsvsa.ro/procedura-de-atribuire-a-contractelor-de-concesiune-a-serviciilor-medicale-veterinare-publice-vacante-neatribuite-in-prima-etapa/ pentru a vizualiza întreaga documentație pe site-ul DSVSA Alba). Anunțul privind procedura de achiziție a fost publicat și pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la secțiunea ”Anunțuri publicitare”.

Medicii veterinari de liberă practică au posibilitatea să se înscrie la procedura de achiziție timp de 10 zile. Astfel, ofertele pot fi depuse până în data de 29 noiembrie 2021, ora 10.00. Acestea se depun la registratura DSVSA Alba (Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7A).

Medicii de liberă de liberă împuterniciți care vor fi desemnați câștigători vor încheia cu DSVSA Alba un contract de concesiune pentru următoarele 48 de luni și vor efectua acțiuni sanitare veterinare publice de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecția animalelor și protecția mediului, de identificare și înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor, caprinelor și ecvideelor, conform Ordonanței Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activității sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, cu modificările și completările ulterioare.

Precizăm că în urma primei etape de atribuire a contractelor de concesiune a serviciilor medicale veterinare publice vacante au fost încheiate 27 de contracte, pentru 27 de circumscripţii, cu medicii veterinari de liberă practică organizaţi în condiţiile legii, care au întrunit condiţiile prevăzute în caietul de sarcini, după cum urmează:

1. Abrud – dr. Crişan Liviu;

2. Albac – dr. Barna Adrian;

3. Arieşeni – dr. Stan Florin;

4. Berghin – dr. Cîmpean Radu;

5. Bucium – dr. Jurcă Gheorghe Cosmin;

6. Crăciunelu de Jos – dr. Miklos Gabriel;

7. Cricău – dr. Iacob Cristian Dumitru;

8. Daia Română – dr. Duvlea Lucian;

9. Doştat – dr. Popa Marius Nicolae;

10. Fărău – dr. Năndrean Iulian;

11. Horea – dr. Pleşa Adrian;

12. Ighiu – dr. Miron Valentin;

13. Lunca Mureş – dr. Negrea Smaranda;

14. Mirăslău – dr. Varga Orsolya Maria;

15. Mogoş – dr. Puşcău Mihai;

16. Noşlac – dr. Milaciu Raluca;

17. Ocoliş – dr. Micaş Sorin;

18. Petreşti – dr. Filimon Petru;

19. Sălciua – dr. Micaş Sorin;

20. Săliştea – dr. Julescu Radu;

21. Sâncel – dr. Mezei Mihai;

22. Sebeş – dr. Filimon Petru;

23. Şona – dr. Popovici Mugurel;

24. Şpring – dr. Ghibu Marian;

25. Teiuş – dr. Boancă Flavius;

26. Vadu Moţilor – dr. Radu Ştefan;

27. Valea Lungă – dr. Tecşa Nicolae.

Reamintim că județul Alba este împărțit în 70 de circumscripții sanitare-veterinare care acoperă toate cele 78 de unități administrativ-teritoriale. În cazul celorlalte unităţi administrativ-teritoriale din Alba, nemenţionate în rândurile de mai sus, există contracte încheiate cu medicii veterinari, iar acestea sunt în vigoare.

Biroul de presă al DSVSA Alba

The post Procedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare, lansată pentru 6 circumscripţii din Alba appeared first on albapesurse.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba a lansat o nouă procedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare pentru 6…
The post Procedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare, lansată pentru 6 circumscripţii din Alba appeared first on albapesurse.

Post-ul Procedură de atribuire a serviciilor medicale veterinare, lansată pentru 6 circumscripţii din Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM