Primăria Cugir organizează o dezbatere publică

Written by on 28 April 2021

termicatermica

În data de 7 mai, la ora 11.00, prin intermediul platformei ZOOM, primăria Cugir va supune dezbaterii publice procedura pentru înscrierea în „PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ A BLOCURILOR DE LOCUINȚE DIN ORAȘUL CUGIR”.

Cheltuielile pentru efectuarea auditului energetic, expertizei tehnice și a studiului de fezabilitate vor fi plătite din bugetul local.

De programul de reabilitare termică pot beneficia asociațiile de proprietari legal constituite ca persoane juridice.

Imobilele de locuințe pentru care se poate accesa programul sunt cele construite după proiecte elaborate în perioada 1950-2005, care nu au mai beneficiat de fonduri publice pentru reabilitare termică.

Pentru accesarea finanțarii este obligatoriu ca 2/3 din totalul proprietarilor de apartamente să fie de acord cu lucrările de intervenţii propuse, iar pentru lucrările care presupun intervenţii în interiorul apartamentelor, trebuie să existe acordul obligatoriu a 100% din totalul proprietarilor apartamentelor pentru care se propune această soluţie tehnică.

The post Primăria Cugir organizează o dezbatere publică appeared first on albapesurse.

În data de 7 mai, la ora 11.00, prin intermediul platformei ZOOM, primăria Cugir va supune dezbaterii publice procedura pentru înscrierea în „PROGRAMUL…
The post Primăria Cugir organizează o dezbatere publică appeared first on albapesurse.

Post-ul Primăria Cugir organizează o dezbatere publică apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist