Primăria Alba Iulia organizează o consultare a populației privind modificarea Regulamentului de funcţionare şi utilizare a Bazinului Olimpic

Written by on 16 April 2019

Primăria municipiului Alba Iulia, prin Serviciul Baze Sportive şi Agrement, a elaborat un proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de funcţionare şi utilizare a Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia.

Etapa de consultare a populaţiei se desfăşoară în perioada 16.04.2019 – 17.05.2019, perioadă în care aşteptăm observaţiile şi sugestiile dumneavoastră cu privire la acest proiect de hotărâre în scris, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr. 5A, camera 8 – Registratura.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 21.05.2019, ora 13, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, sediul Bazinului olimpic, sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Post-ul Primăria Alba Iulia organizează o consultare a populației privind modificarea Regulamentului de funcţionare şi utilizare a Bazinului Olimpic apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist