Premieră natională la Alba Iulia, în acest week-end: „Cupa USRPLUS 2021”, primul turneu de fotbal masculin arbitrat integral de… femei!

Written by on 16 July 2021

albaalba

COMUNICAT DE PRESĂ

Diferențele de gen nu își au locul în sport, în general, și pe terenul de fotbal, în special – aceasta este ideea de la care USR-PLUS a pornit organizarea unui turneu de fotbal inedit ce va avea loc în 17 și 18 iulie, între orele 9 și 17, la Alba Iulia.

Turneul este dedicat exclusiv amatorilor, iar locul de desfasurare ales este Baza Sportivă Himcinski din Alba Iulia. Condițiile de înscriere și participare sunt cât se poate de simple: participanții trebuie să aibă minimum 14 ani împliniți, să locuiască sau să lucreze în Alba Iulia și să nu fi fost legitimați ca fotbaliști profesioniști în Liga a IV-a sau într-o ligă superioară acesteia, pe perioada ultimului campionat oficial jucat.

La start se vor alinia 20 echipe a câte 6 jucatori, împarțite în 4 grupe, iar în total se vor juca peste 40 de meciuri, sistem grupe și eliminatoriu, toate conduse doar de femei- arbitru.

Premiile puse în joc de organizatori sunt în valoare totală de 3000 de lei, cu care câștigătorii își pot achizitiona materiale și echipamente sportive. La acestea se adaugă suprize pregătite pentru toate echipele participante dar și pentru domnișoarele arbitru care vor conduce meciurile.

Vă așteptăm la fotbal !

Biroul Local al USRPLUS Alba Iulia

The post Premieră natională la Alba Iulia, în acest week-end: „Cupa USRPLUS 2021”, primul turneu de fotbal masculin arbitrat integral de… femei! appeared first on albapesurse.

Post-ul Premieră natională la Alba Iulia, în acest week-end: „Cupa USRPLUS 2021”, primul turneu de fotbal masculin arbitrat integral de… femei! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist