Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au reținut o femeie care și-ar fi agresat soțul

Written by on 10 March 2022

La data de 9 martie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați, de către un bărbat, de 56 de ani, din comuna Râmeț, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat de către soție.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri spontane, femeia, în vârstă de 55 de ani, și-ar fi lovit soțul, cu un obiect contondent.

În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico – legale, are nevoie de 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de bărbat, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de femeie a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 10 martie 2022, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au reținut o femeie care și-ar fi agresat soțul appeared first on albapesurse.

La data de 9 martie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați, de către un bărbat, de 56 de ani, din comuna Râmeț, cu privire la faptul că, în timp ce se…
The post Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au reținut o femeie care și-ar fi agresat soțul appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au reținut o femeie care și-ar fi agresat soțul apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist