Polițiștii din Zlatna au reținut un individ care era condamnat unei pedepse privative de liberate

Written by on 17 February 2022

La data de 16 februarie 2022, polițiștii din Zlatna au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani, din Zlatna, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Bistrița – Năsăud.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

The post Polițiștii din Zlatna au reținut un individ care era condamnat unei pedepse privative de liberate appeared first on albapesurse.

La data de 16 februarie 2022, polițiștii din Zlatna au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani, din Zlatna, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Bistrița…
The post Polițiștii din Zlatna au reținut un individ care era condamnat unei pedepse privative de liberate appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Zlatna au reținut un individ care era condamnat unei pedepse privative de liberate apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist