Poliţiştii din Teiuș au reţinut un tânăr care și-ar fi amenințat vecinii cu acte de violență

Written by on 14 January 2022

La data de 13 ianuarie 2022, poliţiştii din Teiuș au luat măsura reţinerii, pentru o 24 de ore, faţă de un tânăr, de 27 de ani, Teiuș, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 ianuarie 2022, în timp ce se afla pe o stradă din Teiuș, ar fi amenințat cu acte de violență doi soți, din Teiuș, vecini cu el şi ar fi tulburat liniştea publică.

În cursul zilei de azi, 15 ianuarie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Poliţiştii din Teiuș au reţinut un tânăr care și-ar fi amenințat vecinii cu acte de violență appeared first on albapesurse.

La data de 13 ianuarie 2022, poliţiştii din Teiuș au luat măsura reţinerii, pentru o 24 de ore, faţă de un tânăr,…
The post Poliţiştii din Teiuș au reţinut un tânăr care și-ar fi amenințat vecinii cu acte de violență appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Poliţiştii din Teiuș au reţinut un tânăr care și-ar fi amenințat vecinii cu acte de violență apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist