Poliţiştii din Sebeș cercetează 3 persoane care sunt bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Written by on 10 March 2022

În dimineața zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Șugag, au identificat, în trafic, un autoturism, în care se aflau 3 bărbați, de 30, 37 și 43 de ani, din comunele Pianu și Săsciori.

În autoturism au fost găsite lanterne, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, abandonate, pe marginea carosabilului, o centură de vânătoare și 15 cartușe. Într-o grădină de pe raza localității Șugag a fost găsită o armă artizanală de vânătoare. Ulterior, pe raza localității Șugag, a fost găsit cadavrul unei căprioare care prezenta mai multe plăgi împușcate.

Întrucât exista suspiciunea că cei 3 bărbați ar fi fost implicați în săvârșirea unei activități de braconaj cinegetic, în după amiaza zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat 4 percheziții, ocazie cu care au fost identificate mai multe cartușe de vânătoare și petarde cu fitil, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi urmat să fie folosite pentru braconaj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar față de doi dintre bărbați, ambii din comuna Pianu, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 10 martie, toți cei 3 bărbați cercetați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

The post Poliţiştii din Sebeș cercetează 3 persoane care sunt bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor appeared first on albapesurse.

În dimineața zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Șugag, au identificat, în trafic, un autoturism, în care se aflau 3 bărbați, de 30,…
The post Poliţiştii din Sebeș cercetează 3 persoane care sunt bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Poliţiştii din Sebeș cercetează 3 persoane care sunt bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist