Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția

Written by on 2 May 2022

La data de 1 mai 2022 polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din Sebeș, cu privire la faptul că soțul său a agresat-o.

Din primele cercetări, efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, ar fi agresa-o pe reclamantă.

Femeia a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri, fără a rămâne internată.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

The post Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția appeared first on albapesurse.

La data de 1 mai 2022 polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din Sebeș, cu privire la faptul că soțul său a agresat-o. Din primele cercetări, efectuate…
The post Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist