AcasăStiri AlbaPolițiștii din Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față...

Polițiștii din Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina

Date:

La data de 13 martie 2022, în jurul orei 18.00, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați, de către o femeie, de 32 de ani, din oraș, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către concubin.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul, de 27 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

The post Polițiștii din Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina appeared first on albapesurse.

La data de 13 martie 2022, în jurul orei 18.00, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați, de către o femeie, de 32 de ani, din oraș, cu privire la faptul că ar fi fost…
The post Polițiștii din Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

”Crosul 15 Noiembrie” de la Brașov, ediția a XXXIII-a!

Ediția a 33-a a ''Crosului 15 Noiembrie'' de la...

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img