HomeStiri AlbaPolițiștii din Blaj au reținut un bărbat care a pătruns în casa...

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care a pătruns în casa fostei sale concubine și a agresat-o

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

La data de 10 mai 2022, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 25 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecție și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 09/10 mai 2022, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în curtea locuinței fostei sale concubine, încălcând astfel ordinul de protecție emis de către Judecătoria Blaj, la data de 14.04.2022, prin care i-a fost impusa obligația de a păstra o distantă minimă de 100 de față de femeie.

Între cei doi, ar fi avut loc discuții contradictorii, împrejurare în care bărbatul s-ar fi manifestat agresiv și ar fi lovit-o pe femeie, peste față.

În cursul zilei de azi, 11 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care a pătruns în casa fostei sale concubine și a agresat-o appeared first on albapesurse.

La data de 10 mai 2022, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 25 de ani, din Blaj, care este…
The post Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care a pătruns în casa fostei sale concubine și a agresat-o appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care a pătruns în casa fostei sale concubine și a agresat-o apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img