Polițiștii din Baia de Arieș au reținut un bărbat din Câmpeni care este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune

Written by on 29 October 2021

La data de 21 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 30 de ani, din Câmpeni, care este bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în zilele de 13 și 15 octombrie 2021, s-ar fi deplasat în localitatea Lunca Arieșului, din comuna Poșaga, unde, folosindu-se de calități mincinoase, respectiv că ar fi angajat al unei societăți de distribuție a energiei electrice, ar fi indus în eroare cinci persoane.

Sub pretextul înlocuirii contorului de măsurare a energiei electrice, bărbatul le-ar fi cerut persoanelor vătămate diferite sume de bani, reprezentând un avans pentru serviciile ce urmau a fi prestate, cauzând astfel un prejudiciu total de 2.261 de lei.

Pentru obținerea de probe, în vederea stabilirii activității infracționale a bărbatului, polițiștii din Baia de Arieș, împreună cu polițiștii din Câmpeni au efectuat două percheziții, una la domiciliul acestuia și una la sediul societății comerciale pe care o administrează.

În cursul zilei de azi, 22 octombrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Polițiștii din Baia de Arieș au reținut un bărbat din Câmpeni care este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune appeared first on albapesurse.

La data de 21 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru…
The post Polițiștii din Baia de Arieș au reținut un bărbat din Câmpeni care este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Baia de Arieș au reținut un bărbat din Câmpeni care este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist