AcasăStiri AlbaPolițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane

Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane

Date:

La data de 27 martie 2022, în jurul orei 22,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 82 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său, în vârstă de 53 de ani, decedat, într-o încăpere a locuinței comune.

Întrucât, la examinarea sumară a cadavrului, s-au evidențiat câteva leziuni traumatice, la locuința acestora s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale, criminalist și medic legist, care a efectuat cercetarea la fața locului, iar ulterior, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

Potrivit concluziilor medico – legale, leziunile de pe corpul persoanei decedate nu au provocat decesul acesteia, cauza morții urmând a fi stabilită în urma analizelor de laborator.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a intervenit decesul bărbatului.

The post Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane appeared first on albapesurse.

La data de 27 martie 2022, în jurul orei 22,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 82 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că…
The post Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img