Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt

Written by on 2 February 2022

La data de 1 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr, de 17 ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea unui furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 28 ianuarie 2022, în jurul orei 11.40, s-ar fi deplasat la biroul unei asociații de proprietari din Alba Iulia sub pretextul de a-și achita contribuția și profitând de neatenția administratoarei ar fi sustras suma de 2.800 de lei.

În cursul zilei de azi, 2 februarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt appeared first on albapesurse.

La data de 1 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr, de 17 ani,…
The post Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist