Polițiștii din Alba Iulia au recuperat cu operativitate un telefon mobil furat din incinta unei asociații de municipiu

Written by on 15 June 2022

La data de 14 iunie 2022, în jurul orei 17,30, un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, a sesizat prin 112, faptul că i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 1.200 de lei, din incinta sediului unei asociații din municipiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea, operativă, a unui bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea furtului, asupra lui fiind găsit telefonul mobil.

Acesta a fost restituit păgubitului, iar față de bărbatul asupra căruia a fost găsit, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

The post Polițiștii din Alba Iulia au recuperat cu operativitate un telefon mobil furat din incinta unei asociații de municipiu appeared first on albapesurse.

La data de 14 iunie 2022, în jurul orei 17,30, un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, a sesizat prin 112, faptul că i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 1.200 de…
The post Polițiștii din Alba Iulia au recuperat cu operativitate un telefon mobil furat din incinta unei asociații de municipiu appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Alba Iulia au recuperat cu operativitate un telefon mobil furat din incinta unei asociații de municipiu apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist