Polițiștii din Aiud au reținut un tânăr din Aiud, care a agresat un bărbat într-un local public din localitate

Written by on 15 June 2022

La data de 14 iunie 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 30 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 12 iunie 2022, în jurul amiezii, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi agresat un bărbat, de 50 de ani, din Aiud, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 15 iunie 2022, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Polițiștii din Aiud au reținut un tânăr din Aiud, care a agresat un bărbat într-un local public din localitate appeared first on albapesurse.

La data de 14 iunie 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 30 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii…
The post Polițiștii din Aiud au reținut un tânăr din Aiud, care a agresat un bărbat într-un local public din localitate appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Aiud au reținut un tânăr din Aiud, care a agresat un bărbat într-un local public din localitate apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist