Polițiștii din Aiud au reținut un bărbat care a provocat un incendiu în urma căruia a fost distrus acoperișul unei case

Written by on 10 June 2022

La data de 10 iunie 2022, în jurul orei 03.40, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că la un imobil din Aiudul de Sus s-a produs un incendiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani, din Aiud, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi provocat incendiul la imobilul care este nelocuit.

Acesta a afectat acoperișul casei și a fost stins de către pompieri, nefiind înregistrate victime omenești.

Față de bărbatul bănuit de distrugere, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Polițiștii din Aiud au reținut un bărbat care a provocat un incendiu în urma căruia a fost distrus acoperișul unei case appeared first on albapesurse.

La data de 10 iunie 2022, în jurul orei 03.40, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că la un imobil din Aiudul de Sus s-a produs un incendiu. În urma cercetărilor…
The post Polițiștii din Aiud au reținut un bărbat care a provocat un incendiu în urma căruia a fost distrus acoperișul unei case appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Aiud au reținut un bărbat care a provocat un incendiu în urma căruia a fost distrus acoperișul unei case apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist