Polițiștii din Abrud au identificat o femeie care ar fi sustras bunuri din fața unei societăți comerciale din oraș

Written by on 11 January 2022

La data de 10 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie, de 63 de ani, din comuna Bistra, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi sustras bunuri (un sac cu pături și prosoape), în valoare de 500 de lei, din fața unei societăţi comerciale, din Abrud.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat o femeie, de 36 de ani, din localitatea Dăroaia, ca persoană bănuită de săvârșirea faptei, iar bunurile au fost recuperate și predate păgubitei.

Față de femeia de 36 de ani cercetările sunt continuate, pentru furt.

The post Polițiștii din Abrud au identificat o femeie care ar fi sustras bunuri din fața unei societăți comerciale din oraș appeared first on albapesurse.

La data de 10 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie, de 63…
The post Polițiștii din Abrud au identificat o femeie care ar fi sustras bunuri din fața unei societăți comerciale din oraș appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Abrud au identificat o femeie care ar fi sustras bunuri din fața unei societăți comerciale din oraș apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist