Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina

Written by on 5 April 2022

La data de 5 aprilie 2022, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o tânără, de 22 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 39 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile, interzicându-i să se apropie de femeie.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

The post Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina appeared first on albapesurse.

La data de 5 aprilie 2022, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o tânără, de 22 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin. În urma…
The post Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist