Poliția Sebeș a identificat o femeie bănuită de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Written by on 11 March 2022

Vineri 11 martie 2022, în jurul orei 13,00, Poliția Municipiului Sebeș a identificat o femeie de 33 de ani, din municipiul Sebeș, care este bănuită de săvâșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În dimineața zilei de 11 martie 2022, în jurul orei 08,00, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din municipiul Sebeș, aceasta ar fi acroșat doi minori, de 13 și 15 ani, care se aflau în zona unei treceri pentru pietoni.
În urma accidentului, cei doi minori au suferit leziuni ușoare la membrele inferioare.

Din primele cercetări, rezultă că femeia aflată la volanul autoturismului ar fi oprit imediat după producerea accidentului, iar după o scurtă discuție cu victimele ar fi părăsit locul, fără să anunțe evenimentul.
Cercetările sunt continuate.

The post Poliția Sebeș a identificat o femeie bănuită de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului appeared first on albapesurse.

Vineri 11 martie 2022, în jurul orei 13,00, Poliția Municipiului Sebeș a identificat o femeie de 33 de ani, din municipiul Sebeș, care este bănuită de săvâșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea…
The post Poliția Sebeș a identificat o femeie bănuită de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Poliția Sebeș a identificat o femeie bănuită de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist