Pieton acroșat de un autoturism condus de un șofer băut pe strada Republicii din Abrud

Written by on 30 June 2022

La data de 29 iunie 2022, în jurul orei 20,00, polițiștii din Abrud au intervenit, pe strada Republicii din oraș, pentru soluționarea unui accident rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 61 de ani, din Abrud, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșat ce un autoturism.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

The post Pieton acroșat de un autoturism condus de un șofer băut pe strada Republicii din Abrud appeared first on albapesurse.

La data de 29 iunie 2022, în jurul orei 20,00, polițiștii din Abrud au intervenit, pe strada Republicii din oraș, pentru soluționarea unui accident rutier. Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 61…
The post Pieton acroșat de un autoturism condus de un șofer băut pe strada Republicii din Abrud appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Pieton acroșat de un autoturism condus de un șofer băut pe strada Republicii din Abrud apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist