Pianu de Sus – Un bătrân care și-a dat foc a decedat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Written by on 6 March 2019

Un pacient în vârstă de 68 de ani a fost adus, marți seara, la ora 21:25, cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, prezentând arsuri, de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului. Se pare că arsurile de pe corpul acestuia au fost ca urmare a faptului că bărbatul, din Pianu de Sus, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și-ar fi dat foc .

Conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arși din București și s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depășit de resursele medico-chirurgicale.
Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat și tratat conform protocolului de arși. 

Medicii de la SJU Alba Iulia au depus toate eforturile și au respectat toate protocoalele în acest caz, însă pacientul avea arsuri incompatibile cu viața ca suprafață corporală și profunzime și a decedat în jurul orei 5.00.

Post-ul Pianu de Sus – Un bătrân care și-a dat foc a decedat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist