HomeStiri AlbaPESTE UN MILION DE ȚIGARETE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

PESTE UN MILION DE ȚIGARETE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

La data de 6 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii Serviciului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri.

Astfel, în jurul orei 23.00, polițiștii au oprit, pentru control, pe Drumul Național 1, în dreptul localității Cunța, un camion, condus de un tânăr, de 29 de ani, din județul Arad.

Acesta a prezentat documente potrivit cărora transporta cartofi, însă, în urma controlului, în interiorul camionului, au fost descoperite 1.024.000 de țigarete, fără marcaje fiscale, în valoare de peste 1.000.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, faptă prevăzută de Codul Fiscal, iar întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

The post PESTE UN MILION DE ȚIGARETE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI appeared first on albapesurse.

La data de 6 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii Serviciului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri….
The post PESTE UN MILION DE ȚIGARETE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul PESTE UN MILION DE ȚIGARETE, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img