Pericol de moarte pe Podul Unirii din Alba Iulia!!! (foto)

Written by on 5 July 2019

În urmă cu aproape două luni în urmă, vă prezentam într-un material faptul că o bucată de sticlă din componența Podului Unirii din Alba Iulia a fost crăpată și prezenta pericol de accidentare pentru orice persoană care ar fi călcat pe respectiva porțiune.

Ei bine, materialul nostru a avut ecou și bucata de sticlă a fost înlocuită. Din păcate, în urmă cu puțin timp, o altă bucată de sticlă din componența Podului Unirii a crăpat, cel mai probabil fiind lovită cu un corp contondent. Porțiunea este în imediata apropiere a Catedralei Reîntregirii Neamului (a doua bucată de pe partea stângă).

Problema și mai gravă este că această porțiune de sticlă nu are nimic sub ea că în cazul celeilalte, de această dată apărând pericolul că cineva să cadă pur și simplu in gol vreo 8 metri (vezi pozele).

Cetățenii care treceau prin zonă în momentul în care am făcut pozele s-au arătat îngroziți de această situație și s-au mirat de ce nu au fost luate măsuri de siguranță până la remedierea defecțiunii.

Am luat legătura cu Poliţia Locală Alba Iulia pentru a lua cât mai repede măsuri pentru izolarea zonei astfel încât cetățenii să nu mai calce pe porțiunea periculoasă a podului.

Facem un apel și noi către toate instituțiile abilitate pentru rezolvarea de urgență a acestei situații extrem de periculoase.

Post-ul Pericol de moarte pe Podul Unirii din Alba Iulia!!! (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist