HomeStiri AlbaPerformanță – Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut patru medalii la...

Performanță – Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut patru medalii la Campionatul Național de Marș

Date:

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut, miercuri, 31 iulie, la Campionatele Naționale de Marș de la Pitești, în proba de 20 de kilometri, patru medalii, între care două de aur, la individual, prin sportiva Ana Rodean și pe echipe, în urma rezultatelor foarte bune obținute de sportivele participante, între care se numără și Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid.

Rezultate la senioare pentru CS Unirea:

Ana Rodean – (1:39:35), locul 1 – medalia de aur;

Mihaela Acatrinei – (1:44:08), locul 2 – medalia de argint.

Rezultate la junioare pentru CS Unirea:

Georgiana Jid (2:1:40), locul 3 – medalia de bronz.

În urma rezultatelor celor trei reprezentante ale noastre, CS Unirea Alba Iulia a obținut, la 20 de km marș, medalia de aur, la proba pe echipe.

Antrenorul Gabriel Avram a spus că obiectivul – obținerea a patru medalii – a fost îndeplinit și își felicită elevele, care și-au făcut exemplar datoria.

Secția de atletism a Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a ajuns una de referință în România, având de la înființare și până în prezent, peste 40 de participări la competiții mondiale și europene, inclusiv jocuri olimpice, dar și peste 300 de medalii la campionatele naționale.

Post-ul Performanță – Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut patru medalii la Campionatul Național de Marș apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img