Participare meritorie a reprezentanților Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni la concursul de ciclism cross country ”Prima Evadare”

Written by on 21 May 2019

Recent, între București și Snagov, pe o distanță de 55 de km a avut loc ”Prima Evadare”, un concurs de ciclism cross country care a deschis sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară, fără diferențe de nivel. De câţiva ani a devenit maratonul de ciclism cu cel mai mare număr de participanţi si cel mai bine organizat din estul Europei. Concursul a fost organizat de Clubul NoMad Multisport.

Șase elevi pasionați de ciclism de la Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni au participat la această competiție. Prezența la concurs a acestor elevi a fost posibilă datorită Asociației Părinților de la Colegiul Național „Av.Iancu” și Primăriei orașului Câmpeni, care a pus la dispoziție microbuzul, suportând toate cheltuielile de transport pe durata întregului weekend.

Doi dintre cei 6 participanți din Cîmpeni s-au clasat între primii 500 din 2500 de participanți din Europa, la acest maraton.

Post-ul Participare meritorie a reprezentanților Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni la concursul de ciclism cross country ”Prima Evadare” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist