Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie

Written by on 10 May 2022

La data de 9 mai 2022, în jurul orei 22.45, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din municipiu de unde o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de către concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, și-ar fi agresat partenera, provocându-i leziuni ușoare, fără a fi transportată la spital.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie appeared first on albapesurse.

La data de 9 mai 2022, în jurul orei 22.45, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din municipiu de unde o femeie a reclamat faptul că…
The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist