Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare

Written by on 28 July 2022

La data de 27 iulie 2022, în jurul orei 11.30, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de o tânără, de 17 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce afla pe o stradă din oraș, tânăra ar fi fost agresată și amenințată de către partenerul său, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Teiuș.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au constatat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa, iar față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare appeared first on albapesurse.

La data de 27 iulie 2022, în jurul orei 11.30, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de o tânără, de 17 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin….
The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist