Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru un bărbat care și-ar fi amenințat soția

Written by on 29 March 2022

La data de 28 martie 2022, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 43 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 27/28 martie 2022, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi amenințat-o, pe femeie, cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, bărbatului fiindu-i interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru un bărbat care și-ar fi amenințat soția appeared first on albapesurse.

La data de 28 martie 2022, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 43 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț. Din primele cercetări…
The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru un bărbat care și-ar fi amenințat soția appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru un bărbat care și-ar fi amenințat soția apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist