AcasăStiri AlbaOra dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din...

Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată!

Date:

albaalba

Pentru a facilita prezența la dezbaterea publică din data de 13.07.2021, privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia, ora dezbaterii a fost modificată. ASTFEL, DEZBATEREA VA AVEA LOC LA ORA 16:00!

Vă reamintim că, în data de 13.07.2021, ora 16:00, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în sala de ședințe de la etajul 2, va avea loc dezbaterea publică privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale și similare desfășurată în Zona 1 – Lot 1 Alba Iulia a județului Alba, în baza Contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 61/18.04.2019.

The post Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată! appeared first on albapesurse.

Pentru a facilita prezența la dezbaterea publică din data de 13.07.2021, privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba…
The post Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată! appeared first on albapesurse.

Post-ul Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM