Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir

Written by on 7 July 2021

albaalba

Primăria Cugir anunță că în perioada 7 iulie – 9 iulie 2021, între orele 21:00 – 06:00, în funcție de condițiile meteorologice, Serviciul Public de Gospodărire Locală Cugir va demara o etapă de operațiuni de dezinsecție profilactică în parcuri/zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir și Poiana cu Goruni (localitatea Vinerea).

Operațiunea de dezinsecție are ca scop combaterea și prevenirea înmulțirii insectelor ectoparazite (căpușe, țânțari, muște, tăuni, etc.) care constituie o sursă de infecție și care pot vehicula germenii patogeni ai unor boli infecțioase sau generatoare de disconfort.

Zonele în care se vor execută operațiunile de dezinsecție vor fi presemnalizate prin plăcute de avertizare.

Substanțele folosite nu sunt periculoase, însă se recomandă ca persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii să nu între în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

The post Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir appeared first on albapesurse.

Primăria Cugir anunță că în perioada 7 iulie – 9 iulie 2021, între orele 21:00 – 06:00, în funcție de condițiile meteorologice,…
The post Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir appeared first on albapesurse.

Post-ul Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist