O tânără din Jidvei a fost reținută de polițiști pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

Written by on 7 July 2022

La data de 6 iulie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut o tânără de 23 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia, acesta fiind bănuită de săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Se pare că, în perioada martie – aprilie 2022, tânăra, folosindu-se de datele cardului bancar ale unei cunoștințe, în vârstă de 72 de ani, din Alba Iulia, ar fi achiziționat, on-line, diverse servicii și bunuri, în valoare totală de 2.000 de lei.

Pentru obținerea de probe, polițiștii au percheziționat apartamentul din Alba Iulia unde locuiește tânăra.

Față de aceasta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 7 iulie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

The post O tânără din Jidvei a fost reținută de polițiști pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos appeared first on albapesurse.

La data de 6 iulie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut o tânără de 23 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, care locuiește fără…
The post O tânără din Jidvei a fost reținută de polițiști pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul O tânără din Jidvei a fost reținută de polițiști pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist