O nouă ediție a Atelierelor educative la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Written by on 17 December 2021

Vineri, 17 decembrie 2021, de la ora 16:30, va avea loc o nouă activitate din cadrul proiectului 3.7 Ateliere educative, proiect pentru toate vârstele cuprinzând cursuri, ateliere, servicii de educație permanentă.

Activitatea din luna decembrie nu putea avea altă temă decât „Magia Crăciunului printre cărți”. Activitățile se vor desfășura online, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și va începe cu o scurtă descriere a temei și a activităților ce urmează să se desfășoare. Va urma apoi un atelier de confecționare a unor ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, care va fi coordonat de bibliotecara Emilia Petruț, ajutată de voluntarii bibliotecii. La finalul atelierului, echipa de proiect va amenaja o expoziție tematică cu obiectele confecționate și cu cărți aflate în colecția Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Activitățile din cadrul proiectului 3.7 Atelierele educative sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

The post O nouă ediție a Atelierelor educative la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba appeared first on albapesurse.

Vineri, 17 decembrie 2021, de la ora 16:30, va avea loc o nouă activitate din cadrul proiectului 3.7 Ateliere educative, proiect pentru…
The post O nouă ediție a Atelierelor educative la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul O nouă ediție a Atelierelor educative la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist