Noapte ”incendiară” pentru pompierii din mai multe localități ale județului Alba

Written by on 5 April 2019

Sfârșitul zilei de joi, 4 aprilie a fost unul de foc, și la propriu și la figurat, pentru pompierii din județul Alba. Odată cu lăsarea serii, în mai multe localități din județ au avut loc o serie de incendii de vegetație uscată care au necesitat intervenția promptă a acestora. Vă prezentăm un rezumat ”incendiar” a serii de joi, 4 aprilie:

-În jurul orei 20.45, Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un incendiu de litieră în localitatea Poșaga de Jos, comuna Poșaga.

-În jurul orei 20.50, Detașamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din municipiul Alba-Iulia de pe strada Viilor.

-În jurul orei 21, Garda de intervenție Blaj a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată izbuncit la ieșirea din municipiul Blaj spre Mediaș.

-În jurul orei 21.05, Garda de intervenție Sebeș a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șpring.

-În jurul orei 21.50, Detașamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șard.

-În jurul orei 23.05, din nou în Poșaga a avut loc un incendiu de vegetație uscată și litieră a pădurii.

Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 3 ha în mai multe focare. Suprafața afectată este de aproximativ 5 ha. S-a intervenit pe timpul nopții pentru lichidarea incendiului cu 8 subofițeri, eliminându-se pericolul de extindere.

foto ISU Alba

Post-ul Noapte ”incendiară” pentru pompierii din mai multe localități ale județului Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist