AcasăStiri AlbaMunicipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială...

Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2019

Date:

Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2019, cu 4 portofolii: primarul Dorin Nistor- candidat la secțiunea Politicianul Anului, Direcția de Asistență Socială Sebeș – candidată la secțiunea Instituția Anului, asistentul social Andrei Balaur Naghi - candidat la secțiunea Protecția copilului și asistentul social Ana Florina Oneț - candidată la secțiunea Persoane cu dizabilități. 
În perioada 18-24 februarie are loc sesiunea de votare on-line pentru a avea acces în etapa de evaluare a portofoliilor de activitate. Devenit un eveniment tradiție în mediul social din România, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VI-a, va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Ateneului Român.
Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități, jurnaliști, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.
Începând de luni, 18 februarie, se va putea vota on-line pentru desemnarea câștigătorilor din acest an.

Post-ul Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2019 apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img