HomeStiri AlbaMTS, prin Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, organizează tabere la...

MTS, prin Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, organizează tabere la Costinești pentru studenții de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Date:

Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, organizează în perioada vacanţei de vară, tabere studenţeşti la mare, în stațiunea Costinești, în 3 serii 15–20, 20-25 iulie și 14-19 august.

Studenţii beneficiari de locuri gratuite în tabere în limita locurilor repartizate, vin din universitatea albaiuliană, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură, şi din cadrul Casei de Cultură a Studenților în funcție de activitatea depusă la diverse manifestări culturale, artistice, sportive sau de voluntariat.

Beneficiarii de locuri gratuite în taberele studenţeşti, în limita fondurilor bugetare aprobate şi a numărului de locuri aferente pe universităţi sunt studenţii care sunt înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă la licenţă sau masterat, sunt integralişti şi au până în 35 de ani.

Anul acesta au fost repartizate pentru Alba Iulia 96 de locuri, bugetate cu 67.200 lei. Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a primit 76 de locuri, iar Casa de Cultură a Studenților 20 de locuri. Cazarea studenţilor se face în unităţile clasificate conform legislaţiei şi standardelor naţionale, în limita a maximum 100 lei/zi/student. Masa se va servi numai pe bază de bonuri valorice în valoare de 40 lei/zi/student.

Post-ul MTS, prin Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, organizează tabere la Costinești pentru studenții de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img