Monumentul Facebook supus unei operații estetice la Centenarul de… 100 de zile!

Written by on 21 May 2019

Nu a plouat, deducem, destul sau ploaia nu a fost suficient de acidă. De sub umbrela de parai primită la livrarea de dinaintea Zilei Naționale din An Centenar sculptorului Buculei i-a răsărit ideea de a mai șlefui, un pic sau mai mult, după caz, Monumentul Unirii de la Alba Iulia. S-o fi uitat omul in cont după virgulă și și-o fi zis: hai că mere o rașchetare moca din partea mea, măi sărăcuților! Musai să fie șlefuit și apoi chituit Monumentul Unirii că și sigla Facebook, cu care pare a fi geamăn, e ca scoasă din cutie, fără asperități…

De altfel noi, românii, procedăm din vechime așa – finisăm până ne plictisim că să fie lucrul oblu, fără de cusur. După cum consemnează cronicarul, și țeapa lui Țepeș era fină și faină, să satisfacă clientul. Impresionantul monument, vorba unor colegi din presă, nu putea fi exclus de la operația asta estetică la vârsta sa centenară de… ceva mai mult de 100 de zile!

Acest material este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare!

Post-ul Monumentul Facebook supus unei operații estetice la Centenarul de… 100 de zile! apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist