Mircea Hava și-a dat demisia!!!

Written by on 19 June 2019

Vineri, 14 iunie, Mircea Hava a făcut un anunț pe care nu se aștepta să îl facă în urmă cu 3 ani când a câștigat un nou mandat de primar.

Mircea Hava și-a înregistrat demisia din funcția de primar al Municipiului Alba Iulia. Această decizie vine în urma alegerii lui Mircea Hava în funcția de europarlamentar, iar acest fapt a creat imposibilitatea de a mai fii edilul municipiului reședință de județ, cele două funcții fiind incompatibile.

Pentru moment, atribuțiile de primar au fost preluate de viceprimarul Voicu Paul. Documentul a fost depus vineri la registratura instituției. În ședința ordinară a Consiliului Local Alba Iulia din 28 iunie consilierii vor lua act de demisia sa.

În conformitate cu articolul 72 din Legea Administrației Publice Locale Nr. 215/2001, ”în caz de vacanță a funcției de primar, precum și în caz de suspendare din funcție a acestuia, atribuțiile care îi sunt conferite prin lege vor fi exercitate de drept de viceprimar sau, după caz, de unul dintre viceprimari, desemnat de consiliul local cu votul secret al majorității consilierilor locali în funcție”.

Post-ul Mircea Hava și-a dat demisia!!! apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist