Minor din Sebeș, reținut de polițiști pentru tentativă de tâlhărie

Written by on 14 January 2020

În noaptea de 12/13 ianuarie 2020, în jurul orei 03,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că o persoană, având fața acoperită cu un fular, ar fi amenințat-o pe femeie cu un cuțit, cerându-i banii din încasări. 

Femeia a reușit să acționeze butonul de panică, iar în acel moment persoana a fugit, fără să reușească să sustragă bunuri sau valori.

În urma investigațiilor efectuate, în dimineața zilei de 13 ianuarie, polițiștii au reușit să identifice un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeș, ca și bănui de săvârșirea faptei. 

Acesta a fost reținut, pentru tentativă de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de azi, 14 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Post-ul Minor din Sebeș, reținut de polițiști pentru tentativă de tâlhărie apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist