Ministrul Economiei, Florin Spătaru: „Salariile angajațiilor vor crește cu 400-500 RON la fabrica din Cugir”

Written by on 22 February 2022

Florin Spătaru, ministrul Economiei anunțat marți la Palatul Parlamentului că salariile angajaților de la uzina mecanică din Cugir vor putea crește cu 450 500 RON. Această creștere de salar se va realiza în funcție de categoria din care face parte fiecare muncitor.

REMAINDER:

Muncitorii de la fabrica de sus din Cugir de la unelte și muniție au intrat o săptămână în grevă datorită faptului că nu primeau salariile pe măsura muncii depuse de ei, iar condițiile de lucru sunt unele execrabile.

„În cursul zilei de azi (marţi, 22 februarie, n.r.) dimineaţa, după mai multe discuţii pe care le-am avut atât cu reprezentanţii managementului, Consiliului de Administraţie şi reprezentanţii sindicatului am primit informaţia că s-a semnat un protocol de creştere salarială care include şi alte revendicări. Începând de mâine va reîncepe activitatea la Uzina Mecanică Cugir. Ieri am avut discuţii atât cu managementul, reprezentanţii Consiliului de Administraţie şi sindicatele de la fabrica de armament. Acolo situaţia a fost rezolvată anterior tot printr-un acord pe care l-am avut de creştere salarială în limitele restricţiilor bugetare pe care le avem, dar, de asemenea, ţinând cont că au existat decalaje acumulate în decursul multor ani pe care am reuşit, în acest moment, să le corectăm. Salariile au fost crescute în funcţie de categoriile de personal. Creşterile salariale pentru anumite categorii vor fi, maximum, undeva între 450 şi 500 de lei. Vorbim aici de a veni cu o soluţie pentru aceşti oameni care, într-adevăr, aveau salarii foarte mici”, a afirmat Spătaru.

The post Ministrul Economiei, Florin Spătaru: „Salariile angajațiilor vor crește cu 400-500 RON la fabrica din Cugir” appeared first on albapesurse.

Florin Spătaru, ministrul Economiei anunțat marți la Palatul Parlamentului că salariile angajaților de la uzina mecanică din Cugir vor putea crește cu 450 500 RON. Această creștere de salar se va realiza în funcție de…
The post Ministrul Economiei, Florin Spătaru: „Salariile angajațiilor vor crește cu 400-500 RON la fabrica din Cugir” appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Ministrul Economiei, Florin Spătaru: „Salariile angajațiilor vor crește cu 400-500 RON la fabrica din Cugir” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist